KidsPlaza op zaterdagmiddag

Op de zaterdagmiddag is er tussen 14.30 en 16.30 uur voor de basisschoolkinderen een ‘KidsPlaza’ op het terras bij ’t Langenbaergh.

Dit jaar steken we de middag in een ander jasje en blijft de verkleedwedstrijd even in het ‘kasje’. Er zijn veel andere leuke dingen deze middag. Wil je toch verkleed komen? Dat mag natuurlijk altijd en vinden wij zelfs heel leuk!

Wat is er verder te doen? Kinderen kunnen geschminkt worden door de dames van Speel-o-theek De Speella. Heb je zin om zelf creatief bezig te zijn, dan kun je lekker gaan schilderen en tekenen onder begeleiding van Erica van TekenMijJeTaal. Ook kun je playbacken, meezingen en met de voetjes van de vloer bij DJ Jeroen. Natuurlijk is er ranja met wat lekkers.

We willen tijdens KidsPlaza alle kinderen uitdagen om hun droomwensen voor de komende kermisjaren aan te geven voor de kindermiddag. Een playbackshow, open podium, lasergame, creatieve of sportieve clinics of toch de verkleedwedstrijd weer uit de kast? Dus: Heb jij een gaaf idee, echte wens wat jij alleen of met je vrienden en vriendinnen graag georganiseerd wil zien? Laat het ons zaterdag middag weten via de Ideeën-bus op het KidsPlein.

Elke inzending is goed voor een leuke attentie.

Vrijwilligers gezocht

Daarnaast zijn wij voor volgend jaar op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor dit kids-event. Aanmelden kan bij ons tijdens deze middag bij ’t Langenbaergh.

 

Organisatie: Miranda Bron, Leontine Wuestman-Kloppers, Marion Sturris, Leonie Wuestman, Sander Vriezekolk en André Lobbert