Overige activiteiten

Rommelmarkt en Schminken
Naast de attracties, muziek in de horeca, anjagersbal, anjagersontbijt en verkleedwedstrijden zijn er gedurende de kermis nog meer activiteiten.

Zaterdag – Rommelmarkt

Al 15 jaar wordt op de zaterdagmiddagmiddag van de kermis de Rommelmarkt georganiseerd. In de Kerk, het Kulturhus en op de Verwoldseweg worden alle spullen uitgestald die de organisatie gedurende het jaar verzameld heeft.
Tijd: 13:30 uur – 16:30 uur
Locatie: Kerk, Kulturhus en Verwoldseweg
www.kerklaren.nl/rommelmarkt
rommelmarkt@kerklaren.nl

Neem contant geld mee, er is geen pinautomaat aanwezig.

Wil je spullen op laten halen? Neem contact op met een van de commissieleden:
Wim & Willie Groot Roessink – Tel. 0573 – 40 20 99
Jan Wink – Tel. 0573 – 40 16 50
Bert & Janni Ebbekink – Tel. 0573 – 40 16 05


Zaterdagmiddag –  KidsPlaza op zaterdagmiddag

Op de zaterdagmiddag is er tussen 14.30 en 16.30 uur voor de basisschoolkinderen een ‘KidsPlaza’ op het terras bij ’t Langenbaergh.

Dit jaar steken we de middag in een ander jasje en blijft de verkleedwedstrijd even in het ‘kasje’. Er zijn veel andere leuke dingen deze middag. Wil je toch verkleed komen? Dat mag natuurlijk altijd en vinden wij zelfs heel leuk!

Wat is er verder te doen? Kinderen kunnen geschminkt worden door de dames van Speel-o-theek De Speella. Heb je zin om zelf creatief bezig te zijn, dan kun je lekker gaan schilderen en tekenen onder begeleiding van Erica van TekenMijJeTaal. Ook kun je playbacken, meezingen en met de voetjes van de vloer bij DJ Jeroen. Natuurlijk is er ranja met wat lekkers.

We willen tijdens KidsPlaza alle kinderen uitdagen om hun droomwensen voor de komende kermisjaren aan te geven voor de kindermiddag. Een playbackshow, open podium, lasergame, creatieve of sportieve clinics of toch de verkleedwedstrijd weer uit de kast? Dus: Heb jij een gaaf idee, echte wens wat jij alleen of met je vrienden en vriendinnen graag georganiseerd wil zien? Laat het ons zaterdag middag weten via de Ideeën-bus op het KidsPlein.

Elke inzending is goed voor een leuke attentie.

 


1, 2, 3 en 4
september '23

Programma

vrijdag

Programma

zaterdag

Programma

zondag

Programma

maandag