Naast de attracties, muziek in de horeca, anjagersbal, anjagersontbijt en verkleedwedstrijden zijn er gedurende de kermis nog meer activiteiten.

Zaterdag – Rommelmarkt

Al 15 jaar wordt op de zaterdagmiddagmiddag van de kermis de Rommelmarkt georganiseerd. In de Kerk, het Kulturhus en op de Verwoldseweg worden alle spullen uitgestald die de organisatie gedurende het jaar
verzameld heeft.
Tijd: 13:30 uur – 16:30 uur

Locatie: Kerk, Kulturhus en Verwoldseweg
www.kerklaren.nl/rommelmarkt
rommelmarkt@kerklaren.nl

Neem contant geld mee, er is geen pinautomaat aanwezig.

Wil je spullen op laten halen? Neem contact op met een van de commissieleden:
Eef Vreeman – Tel. 05 73 – 40 17 25
Wim & Willie Groot Roessink – Tel. 0573 – 40 20 99
Jan Wink – Tel. 0573 – 40 16 50
Bert & Janni Ebbekink – Tel. 0573 – 40 16 05


Zaterdagmiddag – Schminken door de Speel-o-theek

Vanaf 13.30 uur kun je je laten schminken door de dames van de Speel-o-theek onder de luifel bij Stegeman.


Zondagmorgen – Löp wah lös

De inschrijving is geopend van de 4e en tevens laatste editie van Löp Wah Lös! De laatste editie? Ja, dat lezen jullie goed! De intentie in 2016 was om minimaal drie edities te organiseren, om zo hardlopers kennis te laten maken met de mooie omgeving van Laren. Deze drie edities zitten er inmiddels op en we hebben besloten om nog één keer te knallen tijdens de sloteditie op zondag 8 september 2019.  “We hebben de afgelopen jaren met heel veel plezier Löp wah lös georganiseerd. Onze insteek was een leuke, laagdrempelige hardloopwedstrijd waarin vooral de gezelligheid voorop stond. Niet teveel gedoe, het löp wah lös. We vinden het nu mooi geweest, dus we hopen nog één keer met alle deelnemers en het publiek mooi af te sluiten!”
Ook dit jaar staan er 4 afstanden op het programma: de Graaf Jantje Kinderopvang Kidsrun met een 600 en 1200 meter, de studio1980 6 km, de 10 km en de InterneKracht Estafetteloop. Inschrijven kan via www.lopwahlos.nl, hier vind je ook alle informatie. De voorinschrijving is geopend t/m 7 september, of als we het maximum van 500 bereikt hebben. Wil je de sloteditie dus niet missen, schrijf je dan snel in! Ben jij van de partij?

Meer informatie: www.lopwahlos.nl