1. Je betreedt dit evenemententerrein, inclusief alle attracties en horecagelegenheden, volledig op eigen risico.

2. De organisatie is nooit aansprakelijk voor letsel of schade aan spullen of personen. Dat geldt ook voor diefstal en verlies van spullen.

3. Fietsen, bromfietsen, auto’s en scooters zijn niet toegestaan op het evenemententerrein en worden zo nodig op kosten van de eigenaar verwijderd.

4. Volg altijd direct de aanwijzingen van beveiligingsmedewerkers, medewerkers van de organisatie en/of de horecagelegenheden op.

5. Op en rondom de Larense Kermis geldt de Nederlandse wetgeving voor de handel in en het gebruik van drank en drugs.

6. Het is verboden om zelf alcohol mee te nemen naar het terrein.

7. Voor personen onder de 18 jaar is alcohol verboden. Ook is het verboden om alcohol te schenken aan personen onder de 18.

8. Wapens, drugs en vuurwerk zijn verboden. Neem je dat toch mee, dan word je verwijderd van het terrein en overgedragen aan de politie.

9. De organisatie doet altijd aangifte van strafbare feiten bij de politie.

10. Op en rondom de Larense Kermis worden foto’s en video’s gemaakt, ook van de personen die er rondlopen. De organisatie en horecagelegenheden mogen deze gebruiken en publiceren, bijvoorbeeld op social media, zonder daarvoor toestemming te vragen of te betalen. Wanneer je het terrein betreedt, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft voor deze foto’s en video’s.

11. Als je het terrein betreedt, houd je je aan deze huisregels.

12. Soms hebben de exploitanten van de attracties en/of de horecagelegenheden extra huisregels. Ook daar moet je je aan houden.

13. Wanneer deze huisregels niet voldoende zijn, beslist de organisatie.

14. Overtreed je één van deze huisregels? Dan word je direct van het terrein verwijderd. Ook mag de organisatie je verbieden om de volgende keer te komen.

Denk bij het vertrek aan onze buren!

Maar bovenal… Geniet & völle wille!