Na het succes van vorig jaar zal er dit jaar opnieuw een speciale ‘kermisenvelop’ worden gerealiseerd voor gezinnen uit postcodegebied 7245 die een financieel steuntje kunnen gebruiken.

Niet alle gezinnen zijn namelijk in staat om de kermis te vieren en dat is jammer. Ieder kind zou moeten kunnen meepraten op school over hoe gaaf de Larense Kermis was en in welke attracties ze zijn geweest.

Om deze reden hebben de ondernemers van Laren en Welzijn Lochem opnieuw de handen ineengeslagen en de kermisenvelop bedacht. Gezinnen uit postcodegebied 7245 die binnen de minimagrens vallen, kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijn Lochem voor de envelop. Dit kan via info@welzijnlochem.nl

Deze gezinnen blijven anoniem voor de ondernemers en inwoners. De envelop kan in de week voor de kermis worden opgehaald bij Welzijn Lochem.

Steentje bijdragen?
Wil je als ondernemer of inwoner van Laren ook bijdragen aan dit initiatief? Dat kan door middel van deze link waarmee je geld kunt overmaken. Ieder bedrag is welkom!

Kom je in aanmerking voor de envelop?
Stuur dan een e-mail naar info@welzijnlochem.nl of neem telefonisch contact op met Welzijn Lochem via tel. 0573 297 000.

Wil jij je steentje bijdragen zodat ook de minima gezinnen in Laren kermis kunnen vieren? Dat kan via deze link

Als er vermeld staat dat het betaalverzoek al een keer is betaald, dan kun je onderaan klikken op ‘nog een keer betalen’.